RECENSIES

“Door Anna durf ik te voelen wat de onderliggende patronen zijn die mij doen bewegen. De sessies bij haar zijn als een zoektocht waarbij je beschermd wordt begeleid naar je onderbewustzijn. Ze helpt me de dynamiek tussen mijn bewuste en onbewuste gedrag te begrijpen, te accepteren en als een bewustzijn te integreren in mijn leven.”

~ Kimber

“Anna heeft mij geholpen om weer in contact te komen met mijn lichaam en mijzelf na mijn burn-out. Dankzij Anna sta ik meer in contact met mijn vrouwelijkheid en mijn gevoel en begrijp ik vooral mijn eigen gevoeligheid nu beter waardoor ik andere keuzes maak. Anna is warm en voelt heel goed aan waar je behoefte aan hebt. Ik voelde mij veilig genoeg om mijn kop uit het zand te steken en voorzichtig te verwerken. Een proces waar ik Anna ontzettend dankbaar voor ben.”

~ Angela

“De rust die Anna uit straalt laat je direct al terug keren naar een lager tempo, een simpel gesprek met zeer treffende en gerichte vragen zorgt er al voor dat je even van de automatische piloot af stapt en gaat na denken over de dingen die je doet. Je weer van nieuwe inzichten word voorzien en met een frisse blik naar buiten kijkt.De sessie die volgde was heel verassend, een heel bijzonder gevoel en een heel bijzondere ervaring waar ik nog steeds heel veel plezier van heb. Het voelen stromen van de energie door je lichaam, maar ook het ontbreken daarvan bij verkeerd gebruik of teveel spanning zorgt er voor dat ik mij veel bewuster ben van wat ik doe en hoe ik met mijn lichaam omga.”

~ Wytske

“Anna is oprecht aanwezig bij het proces. Haar Intuïtie en waarnemende vermogen is bijzonder. In zachtheid kan ze blokkades duiden waardoor je verder komt.”

~ Gerrald

“Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Anna. Ze legt duidelijk uit wat de stappen zijn en kan helder verwoorden wat tijdens de sessies ervaren sensaties betekenen. De inzichten na elke sessie zijn verfrissend en soms direct toepasbaar.”

~ Angelique 

“Anna has an incredible aptitude for working with energy – you can actually sense her seeing, feeling and manipulating flows of energy. She is gifted with strong intuitive senses which allow her to work at a much deeper level. When she’s practicing energy healing she does so with a deep sense of love and respect. Anna is a beautiful soul and I highly recommend her services as someone who you can trust to help you when you need it.”

~ Nina

“Bij Anna heb ik het gevoel dat alles wat ik denk, doe en voel oke is. Dus dat ik oke ben. Op een zachte maar doordringende manier laat ze me kijken naar mezelf.”

~ Bartjan

‘In mijn gesprekken met Anna ervaar ik dat ze er helemaal voor mij is. Met een open hart en scherpe waarneming helpt ze mij te reflecteren op mijn leven en te omarmen van hetgeen ik tegenkom.’

~ Anne

“Anna sprankelt. Ooit sleep ze edelstenen zodat die hun veelkleurige binnenste aan de wereld konden tonen. Nu werkt ze met hun vibraties op het menselijk energielichaam. Als de bodem verkend is, van het stoffelijke naar het subtiele, is het tijd voor freestyle. Therapie als kunstvorm!”

~ Rosalijn

“I enjoy working with Anna because she exudes such a powerful yet soft presence. She offers emotional safety, a high degree of professionalism and intuition, and has delightful curiosity – both in life, as well as clients. “

~ Dara

My newsletter

Do you want to stay tuned for upcoming events and workshops , do you want to dive deeper into who you truely are. Sign up here!