Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie & healing

ANNA FLORIDO
Gegrond gevoelig belichaamd ervaringsgericht

Ik ben geboren (1981) in een multiculturele familie, op deze wijze leerde ik snel dat er meerdere manieren zijn om naar de wereld te kijken,  meer dan enkel een perspectief. Al van jongs af aan stelde ik mij de vraag wat een perspectief nou eigenlijk is.

Deze vraag leidde tot een belangrijk onderzoek in mijn leven. Ik ging kunst en design studeren en behaalde mijn master op de universiteit. Mijn onderzoeksvraag is toen veranderd in de vraag wat creativiteit nu werkelijk is, en hoe ik me hiertoe verhoud.

Ik heb in verschillende landen gewoond, maar vond rust in Amsterdam.

Sinds jaren werk ik samen met het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en andere instellingen waar ik workshops op het gebied van kunstzinnig onderzoek geef.

Met het besef dat creativiteit verder gaat dan kunst maken, heeft mijn onderzoek me geleid tot de opleiding Lichaamsgerichte Psychotherapie en Toegepaste Spiritualiteit . Hier kon ik mezelf en mijn kijk op de wereld herontdekken.

Mijn perspectief nu is: creativiteit is levenskracht. Ik houd ervan om te ontdekken hoe obstakels uit de weg gehaald kunnen worden om deze levenkracht, deze alomvattende creativiteit, te ervaren.

  • De rust die Anna uit straalt laat je direct al terug keren naar een lager tempo, een simpel gesprek met zeer treffende en gerichte vragen zorgt er al voor dat je even van de automatische piloot af stapt en gaat na denken over de dingen die je doet. Je weer van nieuwe inzichten word voorzien en met een frisse blik naar buiten kijkt.De sessie die volgde was heel verassend, een heel bijzonder gevoel en een heel b ijzondere ervaring waar ik nog steeds heel veel plezier van heb. Het voelen stromen van de energie door je lichaam, maar ook het ontbreken daarvan bij verkeerd gebruik of teveel spanning zorgt er voor dat ik mij veel bewuster ben van wat ik doe en hoe ik met mijn lichaam omga.

    Wytske
  • Anna is oprecht aanwezig bij het proces. Haar Intuïtie en waarnemende vermogen is bijzonder. In zachtheid kan ze blokkades duiden waardoor je verder komt.

    Gerrald
  • Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Anna. Ze legt duidelijk uit wat de stappen zijn en kan helder verwoorden wat tijdens  de sessies ervaren sensaties betekenen. De inzichten na elke sessie zijn verfrissend en soms direct toepasbaar.

    Angelique

My newsletter

Do you want to stay tuned for upcoming events and workshops , do you want to dive deeper into who you truely are. Sign up here!