Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie & healing

Healing

Centraal staat de activering van het zelfhelend vermogen van je lichaam. Je komt hierdoor meer in balans, je leert je blokkades herkennen en te vertrouwen op je intuïtie.

Het menselijk lichaam is een complex energetisch systeem. Bij een energetische behandeling worden de energiebanen en chakra’s in balans gebracht met als doel je energie te laten stromen om je zo meer in balans te brengen.

Chakra betekend letterlijk ‘wiel’. In je lichaam heb je verschillende energiecentra en meridianen die met elkaar corresponderen. De belangrijkste knooppunten in dit systeem zijn de chakra’s.

Je kan ze voorstellen als vortexe of draaikolken die de universele energie opnemen, overdragen en reguleren in je lichaam.
Door stress, negatieve ervaringen en gedachtes, onverwerkte emoties en negativiteit kunnen blokkades in het energetisch systeem ontstaan.

Een energy healing draagt bij aan het stromen van de levensenergie.

Elke chakra is gekoppeld aan psychische en fysieke functies.
Een blokkade in een chakra heeft invloed op je gehele energetische systeem. Door de energetische behandeling komen er processen op gang die positief werken op het energetisch systeem.

Het consult:

Na een intake wordt je zittend op een stoel of liggend op een behandeltafel behandeld.
Je houdt hierbij al je kleding aan, de schoenen gaan uit.

Na de behandeling wordt kort besproken of en waar er blokkades zijn aangetroffen en waar deze verband mee houden en invloed op hebben.
Dit  evaluatiegesprek is onderdeel van het gehele consult en kan je inzichten verwerven en handvatten geven om je energiesysteem te onderhouden.

TARIF

Intakegesprek 1,5 uur € 75

Vervolg sessie 1 uur  € 75

Tot twee dagen voor de sessie, kun je kosteloos annuleren.Wanneer je zonder tijdige afzegging niet of te laat op de afspraak komt ben ik genoodzaakt om het gehele bedrag bij je in rekening te brengen.

My newsletter

Do you want to stay tuned for upcoming events and workshops , do you want to dive deeper into who you truely are. Sign up here!