Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie & healing

Contact 

Je kan via de mail een afspraak maken. Ik ben ook telefonisch bereikbaar voor nieuwe clienten. Als je liever eerst telefonisch wil kennismaken dan kan dat.

Contact
  • De rust die Anna uit straalt laat je direct al terug keren naar een lager tempo, een simpel gesprek met zeer treffende en gerichte vragen zorgt er al voor dat je even van de automatische piloot af stapt en gaat na denken over de dingen die je doet. Je weer van nieuwe inzichten word voorzien en met een frisse blik naar buiten kijkt.De sessie die volgde was heel verassend, een heel bijzonder gevoel en een heel b ijzondere ervaring waar ik nog steeds heel veel plezier van heb. Het voelen stromen van de energie door je lichaam, maar ook het ontbreken daarvan bij verkeerd gebruik of teveel spanning zorgt er voor dat ik mij veel bewuster ben van wat ik doe en hoe ik met mijn lichaam omga.

    Wytske
  • Anna is oprecht aanwezig bij het proces. Haar Intuïtie en waarnemende vermogen is bijzonder. In zachtheid kan ze blokkades duiden waardoor je verder komt.

    Gerrald
  • Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Anna. Ze legt duidelijk uit wat de stappen zijn en kan helder verwoorden wat tijdens  de sessies ervaren sensaties betekenen. De inzichten na elke sessie zijn verfrissend en soms direct toepasbaar.

    Angelique

My newsletter

Do you want to stay tuned for upcoming events and workshops , do you want to dive deeper into who you truely are. Sign up here!